Välkommen till Valkyrian 9!

AKTUELLT!
(uppdaterat 2020-06-17)

MOPEDPARKERING PÅ INNEGÅRDEN
Styrelsen har nu kommit fram till (efter beslut på stämman) att det ska vara möjligt att parkera upp till tre mopeder längst in på gården, närmast F-porten. Fordonen ska parkeras med framhjulen vända mot muren. Fordonen får inte parkeras utmed muren, då barn kan klättra upp på dem eller råka välta dem. Parkeringsskylt kommer inom kort.

CYKELRENSNING
Nu har alla medlemmar fått information i brevlådan om att vi ska se över vilka cyklar som används i föreningen och vilka som på sikt kan rensas/skänkas bort. Var gärna behjälpliga med detta, tack!

STÄMMA UTOMHUS DEN 8 JUNI
– Tack alla som kom till årsstämman! Årsredovisning, motioner och inom kort protokoll finns under fliken Dokument.

RELINING UPPSKJUTEN
Vi skjuter också upp projektet att göra reliningen av stammar, som annars var tänkt till sommaren. Vi siktar på att genomföra den nästa sommar, 2021. Eftersom vi började planera detta projekt långt före det var nödvändigt, så har vi fortfarande god tid på oss.

SNICKARRUM
Snickarrummet i gårdshusets källare är på väg att bli helt klart tack vare Anton (bilden) i C-uppgången som skaffat verktyg, möbler och fixat i ordning. Tack Anton!

VÄLKOMSTBROSCHYR
Vår trivsel- och välkomstbroschyr finns i digital form under fliken “Föreningen” här på hemsidan. Där finns viktig och trevlig information till oss som bor här. Uppdaterad september 2019. Läs gärna och tipsa fler!

ÖVRIGT
– OBS OBS! Inga grovsopor får ställas i sop- och källsorteringsrummet! Vi ber alla respektera detta! Nya skyltar och förtydliganden är på gång tilll soprummet. Låt oss hjälpas åt att hålla fint! /Styrelsen

– Ni som har hund, på förekommen anledning, rasta dem ej på er balkong eller på vår gemensamma gård!

– Nyheter kring ComHem! Varje medlem i föreningen ska själv gå in på www.comhem.se eller ringa kundtjänst för att uppgradera till 250MBps!

– Vill ni låna gården för dop, middag eller annan festlighet, meddela styrelsen i förhand och sätt upp en lapp till grannarna.

Vi äger huset tillsammans, glöm inte det!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.