Välkommen till Valkyrian 9!

AKTUELLT!

STÄMMOPROTOKOLL PÅ HEMSIDAN
Protokoll från årsstämman finns under fliken Dokument.

MEJL FRÅN FASTUM
Kika i mejlkorgen efter mejl från Fastum. De går över till digital fakturering!

RESPEKTERA DINA GRANNAR
I fastigheten följer vi de vedertagna bestämmelserna som gäller enligt bostadsrättslagen och hyreslagen. Detta innebär bland annat att det ska vara tyst mellan klockan 22.00 och 07.00. Om du upplever upprepade störningar uppmanar vi dig att i första hand prata med din granne. Sätt gärna upp en lapp i portalen om du/ni ska ha fest, så vet alla grannar det.

UPPDATERADE TRIVSELREGLER
Under fliken “Dokument” här på hemsidan finns vår välkomstbroschyr med trivselregler. Läs gärna igenom den för att få svar på det mesta, till exempel kring nycklar till tvättstuga, namn på dörren, grillar på balkongen eller cykel- och mopedparkering.

PORTALEN
Vänligen ställ inte påsar, kartonger och annat skräp i portalen. Använd vårt återvinningsrum (bredvid uppgång B, samma källare som tvättstugan finns i) eller gå till närmaste återvinningsstation. Om ni ställer en möbel eller liknande i portalen som ska hämtas upp. Ange då namn, nummer och tid på ett papper och fäst på möbeln. Låt oss hålla fint!

GROVSOPRUMMET
Alla medlemmar i föreningen behöver hjälpas åt med att hålla fint i soprummet. Vi har det mycket förmånligt som kan sopsortera i vår fastighet och slippa gå iväg för att sortera och återvinna avfall. Låt oss vika/stampa kartonger så att de tar mindre plats, lägga rätt avfall i rätt behållare, ta upp om det är skräpigt på golvet, ej lämna grovsopor/återbruk i soprummet och ej slänga batterier och glödlampor i vanliga hushållssoporna utan gå iväg med dessa till närmaste återvinningsstation. Det kostar extra för föreningen varje gång som vi behöver beställa extra hämtning eller extra städning. Sköter vi inte detta utrymme kan vi eventuellt behöva stänga ner det helt! Vi äger huset tillsammans – låt oss hjälpas åt!

RELINING
Relining blir sannolikt efter årsskiftet 2021/2022. Mer info kommer. Proline är redan klara med reliningen på förskolan. Detta gjordes i somras. Eftersom vi började planera detta projekt långt före det var nödvändigt, så har vi fortfarande tid på oss.

ÖVRIGT
– Ni som har hund, på förekommen anledning, rasta dem ej på er balkong eller på vår gemensamma gård!

– Nyheter kring ComHem! Varje medlem i föreningen ska själv gå in på www.comhem.se eller ringa kundtjänst för att uppgradera till 250MBps!

– Vill ni låna gården för dop, middag eller annan festlighet, meddela styrelsen i förhand och sätt upp en lapp till grannarna.

Vi äger huset tillsammans, glöm inte det!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.